Wettersaga - BOKA GUIDNING

OMBERG DE LUX PAKET

Paket

Omberg de lux paket
Inklusive mat och boende på Ombergs Turisthotell
1 natt  I   Från 2855 kr kr

Upplev Omberg och få din guides bästa tips på vad du ska se när du är här. Sagor, myter och historia varvas med storslagna naturmiljöer. Picknick i det fria och fyrarätters supé i restaurangen. Boka ett Omberg de luxpaket på Ombergs Turisthotell!

Ombergs historia, liksom dess natur är oändligt rik och varierad. I detta paket får du information och guidning av en egen guide som visar er det bästa på Omberg.

Er vistelse börjar här på Ombergs Turisthotell den tid ni har bestämt med vår guide. Hon ta er sedan med på en tur exklusivt och i samspråk med er.

Ni avnjuter vår picknicklunch och fortsätter er vandring själva upp på natursköna Omberg.

Tillbaka på pensionatet checkar ni in på rummet och tar det lugnt en stund innan ni kommer ner till restaurangen. Där väntar en fyrarätters supé som intas i vår matsal med utsikt över skogen, Vättern och slätten.

Låt samtal kring dagens vandringar och magiska platser pågå tills det är dags att dra sig tillbaka till rummet. Efter en natts sömn startar ni dagen med vår pensionatsfrukost för att sedan fortsätta att njuta Ombergsbygden en dag till eller bege er hemåt.

 
Ingår i priset
  • Picknick lunch
  • Exklusiv guidning med egen guide
  • Fyrarätters supé
  • Övernattning i charmiga pensionatsrum
  • Pensionatsfrukost

Detta paket går att boka alla vardagar.

Priserna varierar beroende på gruppstorlek:
  • 2-3 personer 3315 kr per person.
  • 4-12 personer 2855 kr per person.

Guidningen är i kuperad (medelsvår) terräng men går att anpassa till en lättare vandring, meddela detta vid bokning. Kläder efter väder som råder är att tänka på. Bra skor för vandring.